Ringdoosjes voor je trouwringen

✔ Voor 14 uur besteld, vandaag verzonden
✔ Enige in Europa met Disney huwelijks accessoires
✔ Groot aanbod uit eigen atelier

Wilt u een ringendoosje voor uw trouwen kopen? Een ringendoosje wordt gebruikt om de ringen voor hét grote moment naar het gelukkige stel te brengen. Meestal wordt dit gedaan door een van de kinderen, bijvoorbeeld door een neefje of een nichtje. Maar u kunt dit ook laten doen door een van uw familieleden.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk het aanbod hieronder of neem nu contact op!

Het mooiste ringendoosje voor uw trouwen

Wanneer u gaat trouwen is een ringendoosje dat bij het thema past onmisbaar. U kunt deze accessoire gebruiken om de ringen in te bewaren en om de ringen naar het bruidspaar toe te brengen. Bij Huwelijks Accessoires vindt u een ruim aanbod met veel verschillende mogelijkheden. Doosjes in de vorm van een hartje, een kistje of de wat klassiekere mogelijkheden. In ons assortiment vindt u ook diverse andere accessoires om uw trouwfeest mee aan te kleden, zoals:

Heeft u specifieke wensen?

Heeft u nog bepaalde specifieke wensen? Wilt u bijvoorbeeld het ringendoosje voor uw trouwen in een specifieke kleur hebben, maar ziet u deze niet in onze webshop staan? Neem dan contact met ons op, want in overleg is er veel mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld een specifieke wens voor een kleur of thema? Laat dit zeker even weten. U bereikt ons wanneer u belt naar 0495-470168 of een e-mail stuurt naar [email protected].