Enveloppendoos voor uw trouwen

✔ Voor 14 uur besteld, vandaag verzonden
✔ Enige in Europa met Disney huwelijks accessoires
✔ Groot aanbod uit eigen atelier

Wilt u een ‘Just Married’ enveloppendoos kopen om op tafel te zetten als u gaat trouwen? Wat voor enveloppendoos u ook zoekt, in het uitgebreide assortiment van Huwelijks Accessoires vindt u zeker een handige doos die mooi aansluit op het thema van uw bruiloft. Op deze manier heeft u alle kaarten en enveloppen bij elkaar én is de tafel mooi aangekleed.

De mooiste enveloppendoos voor uw trouwen kopen

Het bruidspaar krijgt traditioneel ook cadeaus bij hun bruiloft. Veel stellen kiezen ervoor om een envelop met geld te vragen. Voor de meeste mensen die naar jullie trouwen komen, is het in zo’n geval gemakkelijker als ze de envelop in een enveloppendoos kunnen stoppen. Koop daarom een van de mooiste enveloppendozen in onze webshop voor trouwartikelen. Zo hoeft u er niet eens de deur voor uit.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk het aanbod hieronder of neem nu contact op!

Een enveloppendoos kopen die bij uw bruiloft past

Voor Disneyfans hebben wij onwijs leuke Disney enveloppendozen. Bent u geen fan van Disney? Dan vindt u bij ons een mooie enveloppendoos voor uw trouwen in een ander thema. Ons aanbod is uitgebreid, zodat u alles voor uw huwelijk vindt in één webshop. Zo vindt u in ons assortiment onder andere:

Deze bestelt u in uw favoriete thema om uw bruiloft mooi aan te kleden.


Kies uw favoriete enveloppendoos om online te kopen

Heeft u besloten welke enveloppendoos u gaat kopen of wilt u graag dat wij u met u meedenken? Bereik ons voor al uw vragen via [email protected], of bel naar 0495-470168. Onze medewerkers staan u graag te woord. Heeft u iets specifieks nodig voor uw bruiloft en kunt u het niet vinden in onze webshop? Bel ons dan, we bespreken graag de mogelijkheden.

Pagina 1 van 2