Enveloppendoos en geld enveloppen

✔ Voor 14 uur besteld, vandaag verzonden
✔ Enige in Europa met Disney huwelijks accessoires
✔ Groot aanbod uit eigen atelier

Wilt u een ‘Just Married’ enveloppendoos kopen om op tafel te zetten als u gaat trouwen? Of heeft een zilveren doos met een luxe design meer uw voorkeur? Wat voor enveloppendoos u ook zoekt, in ons uitgebreide assortiment vindt u zeker een handige doos ook nog eens mooi aansluit op het thema van uw bruiloft. Op deze manier heeft u alle kaarten en enveloppen bij elkaar én is het ook nog eens mooi aangekleed.

De mooiste enveloppendoos voor uw trouwen kopen

Het bruidspaar krijgt traditioneel ook cadeaus bij hun bruiloft en dat is een traditie die elk bruidspaar wel weet te waarderen. Veel stellen kiezen ervoor om een envelop met geld te vragen. Voor de meeste mensen die naar jullie trouwen komen, is het in zo’n geval gemakkelijker als ze de envelop in een enveloppendoos kunnen stoppen. Dit kunt u natuurlijk in een simpele schoenendoos doen, maar een enveloppendoos staat veel mooier. Koop daarom een van de mooiste enveloppendozen bij ons in de webshop. Zo hoeft u er niet eens de deur voor uit.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk het aanbod hieronder of neem nu contact op!

Een enveloppendoos kopen die bij uw bruiloft past

Ook voor de grootste Disneyfans hebben wij onwijs leuke enveloppendozen. Maar ook als u geen fan van Disney bent, vindt u bij ons een erg mooie enveloppendoos voor uw trouwen. Ons aanbod is uitgebreid, zodat u alles dat u voor uw huwelijk nodig heeft, vind in één webshop. Denk hierbij aan:

Welke enveloppendoos gaat u kopen?

Heeft u besloten welke enveloppendoos u gaat kopen of wilt u graag dat wij u met u meedenken? U bereikt ons voor al uw vragen via [email protected], of wanneer u belt naar 0495-470168. Onze medewerkers staan u graag te woord. Heeft u iets specifieks nodig voor uw bruiloft wat u niet in onze webshop vindt? Bel ons dan, we bespreken graag de mogelijkheden.

Pagina 1 van 2