Gratis verzending NL vanaf € 60,00, België vanaf € 99,00

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

1. Bevestiging van uw bestelling
Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ons altijd een bevestiging c.q. factuur van uw bestelling per e-mail.

2. Betalingen
a. iDEAL
U kunt bij ons veilig en snel betalen met iDEAL. Gebruik maken van i-DEAL kunnen alle internet bankierende gebruikers van ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en Triodos Bank.
b. BANKOVERSCHRIJVING
Wilt u liever zelf uw betaling aan ons overmaken, dan is dit uiteraard geen probleem. Vermeldt u – voor een vlotte afhandeling – dan wel altijd het ordernummer bij uw betaling!
Bankgegevens:
ABN AMRO Bank
IBAN: NL61ABNA0511827237
BIC : ABNA NL2A
t.n.v. Huwelijks Accessoires te Budel
c. SOFORT Banking
Dit is een Europese betaalmethode die direct banktransacties uitvoert in het internet bankieromgeving van uw eigen bank. SOFORT banking is beschikbaar in: Duitsland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije en Polen.
d. BANCONTACT / MISTER CASH / KBC / CBC
Bancontact / Mister Cash /KBC / CBC werken zoals iDEAL, maar dan voor onze Belgische klanten. U kunt betalen in uw vertrouwde internet bankieromgeving van uw eigen bank.

4. Verzending
Wij verzenden alle pakket- en brievenbuszendingen via PostNL, DHL of bpost.
U kunt aan het einde van het bestelproces zelf uw keuze maken.
U kunt er eventueel voor kiezen uw bestelling verzekerd te laten verzenden.
Indien u ervoor kiest om de door u bestelde producten NIET verzekerd te laten verzenden, is Huwelijks Accessoires op geen enkele wijze verantwoordelijk voor schade c.q. te laat bezorgen of verlies tijdens het transport door PostNL, DHL of bpost.

5. Verzendkosten
De in de webwinkel vermeldde bedragen zijn exclusief verzendkosten.
Voor de verzending van al onze artikelen hanteren wij de actuele tarieven van PostNL, DHL en bpost (afhankelijk van uw keuze).
Wilt u de artikelen afhalen in onze magazijn te Budel, dan worden er uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven of u de bestelde artikelen wilt komen afhalen, of dat we deze (al dan niet verzekerd) mogen verzenden. Het exacte bedrag aan verzendkosten wordt tijdens het bestelproces zichtbaar direct, nadat u uw keuze voor de verzendwijze heeft gemaakt, onder het totaalbedrag van uw bestelling. Dus geen verrassingen achteraf.

De actuele tarieven van PostNL, DHL en bpost kunt u in onze webwinkel vinden onder “Verzendkosten

6. Transportrisico
Huwelijks Accessoires draagt het risico van beschadiging en/of verlies van de artikelen tijdens transport mits de klant heeft voor verzekerd pakket gekozen. Nadat de artikelen door de klant in ontvangst zijn genomen, gaat het risico van beschadiging en/of verlies op de klant over. Uitzondering bij schade zijn bedankjestaarten en artikelen die volledig of gedeeltelijk van glas zijn gemaakt, dit schaderisico berust bij de consument.

Belangrijke informatie met betrekking tot het verzenden van bedankjes taarten kunt u in onze webwinkel vinden onder "Versturen van bedankjes taarten"

In geval van retourzending binnen de zichttermijn is het transportrisico voor de klant, de klant is in dit geval verantwoordelijk voor de verzendkosten. Niet of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd.

Indien één of meer artikelen zoek zijn geraakt, verplicht de klant zich ertoe op eerste aanvraag zijn medewerking te verlenen bij het onderzoek. Bij het niet voldoen aan deze verplichting is Huwelijks Accessoires gerechtigd de prijs van de artikelen op de klant te verhalen.

7. Privacy
Tijdens het bestelproces vragen wij om een aantal persoonlijke gegevens (naam, adres, e-mail adres, telefoonnummer). Deze gegevens gebruiken wij alleen om uw bestelling op correcte wijze af te handelen. De door u verstrekte / ingevoerde persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt.

8. Levering
Bij ons geplaatste bestellingen worden – mits op voorraad – in principe verzonden zodra uw betaling bij ons binnen is. De levertijd hangt uiteraard altijd af van het bestelde product.
Indien een voorraadartikel tijdelijk niet leverbaar is, ontvangt u hierover altijd bericht.
De levering van een product welke voor u gemaakt wordt, kan liggen tussen de één en twee weken. Een en ander is afhankelijk van de drukte rondom de hoeveelheid bestellingen en de tijd die nodig is om uw bestelling te produceren.

Vult u alstublieft altijd een uiterste leverdatum in (bij de opmerkingen tijdens het bestelproces), dan kunnen wij hier rekening mee houden en eventueel tijdig contact met u opnemen mochten er problemen gaan ontstaan met de levering.

Uiteraard dient u er natuurlijk wel zelf voor te zorgen dat uw betaling – voor de uiterste leverdatum! – bij ons binnen is. Komt uw betaling later binnen, dan wordt uw bestelling pas dan verzonden.

U ontvangt van ons altijd een bericht zodra uw bestelling is verzonden. U kunt ervan uitgaan dat PostNL uw bestelling binnen één tot vier werkdagen bij u aanbiedt. Bij verzending via DHL kunt u ervan uitgaan dat DHL uw bestelling binnen één tot vier werkdagen bij u aanbiedt. Heeft u na vier werkdagen – na ontvangst van onze bevestiging van verzending – uw bestelling nog niet ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

9. Afwijkend afleveradres
U kunt tijdens de bestelprocedure een afwijkend afleveradres opgeven (bijvoorbeeld uw werkadres of het adres van degene waarvoor het pakketje is bestemd).
Indien u uw bestelling op een ander adres laat afleveren, geef dit dan door aan degene die het pakket in ontvangst moet nemen. Dit voorkomt dat een pakket wordt geweigerd.

10. Retour bij niet kunnen afleveren
Indien wij uw bestelling retour ontvangen omdat PostNL of DHL niet bij u kan afleveren (verkeerd adres ingevuld of pakket geweigerd) dan worden de verzendkosten en retour verzendkosten altijd aan u in rekening gebracht.

11. Retournering/herroepingsrecht

Wanneer uw aankoop niet aan uw verwachting voldoet heeft u het recht om het te retourneren (herroepingsrecht).

1. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Voordat u een product terugstuurt dient u eerst telefonische contact met ons op te nemen.
2. Wij verzoeken u vriendelijk dit formulier goed door te lezen en volledig in te vullen. Een onjuist of onvolledig ingevuld formulier zal enige vertraging opleveren in de verwerking en terugbetaling van uw order.
3. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dienen alle producten te zijn onbeschadigd, ongedragen, ongebruikt, voorzien van labels en in het originele gesloten verpakking.
4. Wij verzoeken u om het volledig ingevulde retourformulier en de pakbon mee terug te zenden met uw retourzending. Dit is gelijk uw herroepingsformulier. U hoeft niet op een ander manier te herroepen.
5. Als u de gehele overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen terug die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons aangeboden goedkoopste standaard levering). Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket. Het verzendrisico is ook voor de klant. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
6. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op. 1. Bedankjes, deze worden speciaal op de wens van de klant gemaakt, en of, hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. 2. Haaraccessoires en sieraad mogen in verband met hygiëne alleen teruggestuurd als de verzegeling niet verbroken is. 3. Drukwerk en maatwerk, dit zijn artikelen die op uw specifieke wensen zijn gemaakt of ingekocht. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Voor vragen of opmerkingen neemt u contact op met onze klantenservice. Tel: 0031 (0)495-470168 of [email protected]

Indien aan deze voorwaarden zijn voldaan wordt het tegoed binnen 14 dagen aan u overgemaakt.

Meer over het retour zenden van goederen en instructies voor het retour zenden van goederen vindt u in onze webwinkel onder “Herroepingsrecht en Retourneren

RETOURFORMULIER
Een retourformulier vindt u bij aflevering in het aangeboden pakket.
Vul het formulier in en stuur het mee met uw retourzending.

RETOURADRES:
Het adres voor retourzendingen staat duidelijk vermeldt op het retourformulier.

Mail ons als u iets retour stuurt. Niet goed is geld terug garantie. Terugbetaling vindt altijd plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de retour ontvangen artikelen en ontbinding van de overeenkomst.

12. Annulering voor levering
Indien u een bestelling plaatst en betaalt en ons voordat wij zijn overgegaan tot verzending een bericht stuurt dat u toch af wilt zien van uw bestelling, brengen wij u altijd de daadwerkelijke kosten in rekening die wij doorberekend krijgen van de bank. Het gaat hier om:
* de i-Deal kosten (35ct kosten per transactie);
* Paypal kosten (30ct kosten per transactie);
* kosten bankoverschrijving (25ct).

13. Garantie / aansprakelijkheid
Garantie geldt voor fabricagefouten welke door ons worden beoordeeld. De garantie geldt niet voor schade ontstaan door verkeerd gebruik. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van onze producten. Mocht er bij ontvangst onverhoopt iets aan een artikel mankeren, neemt u dan binnen 24uur contact met ons op. We komen er samen vast wel uit.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

14. Kleurafwijkingen / afbeeldingen
Huwelijks Accessoires is niet verantwoordelijk voor kleurafwijkingen. Ondanks dat wij proberen de kleuren zo natuurgetrouw weer te geven, kunnen er altijd enige verschillen ontstaan door bijvoorbeeld uw beeldscherminstellingen. Het is streng verboden om foto's en afbeeldingen van deze website, zonder toestemming van Huwelijks Accessoires te gebruiken. 

15. Bereikbaarheid
Wij zijn maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer:
+31 (0)495-470168.
Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen: [email protected]

16. Identiteit ondernemer
Huwelijks Accessoires
Vestigingsadres:
Odapark 6
6021 EC BUDEL
The Netherlands

Telefoon: +31 (0) 495-470168
E-mail: [email protected]
KvK-nummer 17166890

17. Bijzonderheden
a. Informeer ons direct na ontvangst van de uw bestelling indien goederen niet in goede staat bij u zijn aangekomen.
b. Huwelijks Accessoires is niet verantwoordelijk c.q. aansprakelijk voor verkeerd gebruik en schade of letsel veroorzaakt door verkeerd gebruik.
c. Als u een bestelling plaatst in onze webwinkel of via e-mail, verklaart u daarmee tevens dat u akkoord gaat met onze voorwaarden.
d. Op overeenkomsten welke zijn aangegaan tussen Huwelijks Accessoires en de klant waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

Huwelijks Accessoires maken alleen gebruik van zogenaamde functionele cookies en geanonimiseerde analytische cookies. Wij gebruiken GEEN tracking cookies. Manage cookies