Een kousenband voor uw bruiloft

✔ Voor 14 uur besteld, vandaag verzonden
✔ Enige in Europa met Disney huwelijks accessoires
✔ Groot aanbod uit eigen atelier

Het dragen van een kousenband is een oude traditie voor de bruiloft die weer steeds populairder wordt. Wie hecht aan traditie kan onder de bruidsjurk een kousenband dragen. Een mooie traditie die een speels tintje geeft aan uw huwelijk.

Waarom een kousenband dragen tijdens uw bruiloft?

Als vrouw een kousenband dragen tijdens uw bruiloft, is een oude traditie. Een kousenband wordt meestal aan het rechterbeen gedragen iets boven de knie. ‘s Avonds wordt de kousenband door de echtgenoot verwijderd. De traditie is ontstaan dat hij dit met zijn tanden doet. Daarna wordt de kousenband gegooid naar de vrijgezelle heren. Degene die de kousenband vangt is volgens deze traditie de volgende die aan de beurt is om te trouwen. Dit is de tegenhanger van het gooien van het bruidsboeket naar de vrijgezelle vrouwen. Hecht u veel waarde aan bruiloftstradities? Bestel dan een kousenband en zet de traditie voort tijdens uw bruiloft. Vindt u het zonde om de kousenband te verliezen als deze tijdens de bruiloft naar vrijgezellen mannen wordt gegooid? Wij hebben ook een aantal sets te koop, waardoor u er eentje in uw bezit houdt.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk het aanbod hieronder of neem nu contact op!

Meer informatie ontvangen

Wilt u meer weten over het dragen van kousenband op uw bruiloft? Of zoekt u andere accessoires om uw bruiloft helemaal naar wens te maken, zoals een prachtig ringdoosje of een enveloppendoos? Bel dan naar 0495-470168, of neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected]

Pagina 1 van 2