Strooimandjes, rozenblaadjes

✔ Voor 14 uur besteld, vandaag verzonden
✔ Enige in Europa met Disney huwelijks accessoires
✔ Groot aanbod uit eigen atelier

Alle kinderen vinden het leuk om uit een strooimandje rozenblaadjes te halen en deze rond te strooien op een bruiloft. Het geeft ze namelijk het gevoel dat ze meedoen aan dit grote feest. Geef de kinderen een van de strooimandjes met rozenblaadjes als de bruiloft begint en geniet van het schattige tafereel dat zich voor uw ogen ontvouwt.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk het aanbod hieronder of neem nu contact op!

Een strooimandje met rozenblaadjes is onmisbaar op een bruiloft

Als de bruid en bruidegom na de plechtigheid naar buiten gaan, is het een mooie traditie om met rozenblaadjes te strooien. Maar echte rozenblaadjes zijn erg duur en deze blijven ook maar zeer beperkt houdbaar. Bestel daarom onze prachtige rozenblaadjes in een kleur die bij het thema van uw bruiloft past. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende strooimandjes, zodat u er zeker een vindt die perfect bij uw bruiloft past. Natuurlijk kunt u ook een strooimandje geven aan de bruidsmeisjes, afgestemd op hun jurken. Ook zijn er meer accessoires die u kunt afstemmen op deze prachtige dag, zoals:

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u graag meer weten over ons aanbod of heeft u een andere specifieke vraag? Neem dan contact met ons op via ons e-mailadres [email protected] of bel direct naar 0495-470168. Zit het strooimandje voor uw droombruiloft er niet bij? Ook dan kunt u contact met ons opnemen, want dan zorgen we voor een oplossing op maat.

Pagina 1 van 2