Gastenboeken, receptieboeken, pennen, penhouders

✔ Voor 14 uur besteld, vandaag verzonden
✔ Enige in Europa met Disney huwelijks accessoires
✔ Groot aanbod uit eigen atelier

Dankzij een receptieboek kunt u na uw huwelijk op uw gemak de wensen de boodschappen die uw bruiloftsgasten hebben opgeschreven teruglezen. Uw gasten vinden het waarschijnlijk geweldig om een stukje in een receptieboek te schrijven en u een goed huwelijk te wensen. Voor u is het leuk om deze herinnering te blijven koesteren. Een gastenboek mag op een huwelijk dan ook niet ontbreken, dus u kunt het beste meteen een receptieboek kopen.

Leg een receptieboek neer tijdens uw huwelijk

Het kopen van een gastenboek is erg leuk omdat u dit tijdens uw huwelijksfeest neer kunt leggen. Uw gasten hebben zo de kans om mooie woorden in het boek te schrijven zodat u een aandenken heeft aan deze fantastische dag. Daarnaast is een huwelijksdag zo druk dat u geen tijd heeft om alle felicitaties in ontvangst te nemen. Laat staan dat u de tijd en de rust heeft om met mensen persoonlijk in gesprek te gaan. Daarom is het extra leuk om een receptieboek neer te leggen tijdens uw huwelijk om vervolgens op uw gemak de felicitaties terug te kunnen lezen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk het aanbod hieronder of neem nu contact op!

Wat gaat u naast een gastenboek voor uw huwelijk kopen?

Een gastenboek is perfect voor de lieve wensen van familie en vrienden en andere genodigden op uw huwelijk. Maar alleen een receptieboek voor uw huwelijk kopen is natuurlijk niet voldoende. Bekijk daarom ons uitgebreide aanbod en bestel alles wat u nodig heeft. Heeft u bijvoorbeeld al een doosje voor de ringen? Of heeft u al een kistje gedacht voor de enveloppen? En wat dacht u van de traditie van de kousenband? Al deze accessoires en meer vindt u in onze webshop.

Bestel alles wat u nodig heeft op één plek

Bestel nu alles wat u voor uw bruiloft nodig heeft op één plek. Heeft u nog vragen, of wilt u iets specifieks bestellen dat u niet in onze webshop ziet staan? Neem dan contact met ons op via 0495-470168. Uiteraard kunt u ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected].

Pagina 1 van 3