Een receptieboek voor uw huwelijk

✔ Voor 14 uur besteld, vandaag verzonden
✔ Enige in Europa met Disney huwelijks accessoires
✔ Groot aanbod uit eigen atelier

Dankzij een receptieboek kunt u na uw huwelijk alle wensen en boodschappen teruglezen die uw bruiloftsgasten hebben opgeschreven. Uw gasten vinden het waarschijnlijk geweldig om een stukje in een receptieboek te schrijven en u een goed huwelijk te wensen. Voor u is het leuk om deze herinnering te koesteren in een trouwreceptieboek.

Leg een receptieboek neer tijdens uw huwelijk

Tijdens uw huwelijksdag is het vaak zo druk dat u geen tijd heeft om alle felicitaties in ontvangst te nemen of met iedereen in gesprek te gaan. Daarom is het leuk om een receptieboek neer te leggen tijdens uw huwelijk. Iedereen kan in het trouwreceptieboek zijn of haar persoonlijke boodschap schrijven en u kunt na de grote dag alles op uw gemak teruglezen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk het aanbod hieronder of neem nu contact op!

Ook andere artikelen voor uw huwelijk vindt u in onze webshop

Naast een receptieboek, koopt u bij ons ook andere benodigdheden voor uw huwelijk. We hebben een uitgebreide collectie met andere mooie accessoires voor bruiloften. Bovendien kunt u bij Huwelijks Accessoires ook terecht voor cadeautjes voor een gouden jubileum. Zoekt u naar een trouwreceptieboek en naar andere producten voor uw bruiloft? In ons aanbod vindt u naast een trouwreceptieboek onder andere:

Bestel alles wat u nodig heeft op één plek

Bestel alles wat u voor uw bruiloft nodig heeft op één plek. Heeft u vragen of wilt u iets specifieks bestellen wat u niet in onze webshop vindt? Neem dan contact met ons op via 0495-470168. Uiteraard kunt u ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]. Koopt u naast een trouwreceptieboek ook breekbare artikelen? Dan haalt u deze op bij ons in Budel, zodat deze producten onbeschadigd blijven.

Pagina 1 van 3