Gratis verzending NL vanaf € 60,00, België vanaf € 99,00

Een ringkussen voor het trouwen

✔ Voor 14 uur besteld, vandaag verzonden
✔ Enige in Europa met Disney huwelijks accessoires
✔ Groot aanbod uit eigen atelier

Wilt u een ringkussen kopen om uw ringen op te leggen tijdens het trouwen? Bij Huwelijks Accessoires heeft u volop keuze uit verschillende kleuren en designs. Zo vindt u gegarandeerd een kussentje voor uw trouwringen dat bij uw wensen past. Laat uw ringen brengen door uw zoon, dochter, neefje of nichtje op een prachtig ringkussen voor uw trouwen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk het aanbod hieronder of neem nu contact op!

Kies een traditioneel of opvallend ringkussen voor uw trouwen

U vindt bij ons een ruim aanbod om uit te kiezen als u trouwartikelen wilt kopen, zoals een kussentje voor trouwringen. Ga bijvoorbeeld voor een traditioneel wit ringkussen voor het trouwen of kies juist voor een kussentje voor uw trouwringen in een opvallende kleur met een mooi patroon. U kunt het kussentje voor uw trouwringen volledig afstemmen op de rest van de kleuren van uw bruiloft, net als uw andere huwelijksaccessoires. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie tiara? Of zoekt u een bijpassende kousenband? Ook deze artikelen vindt u in onze webshop!

Bekijk ons aanbod aan trouwaccessoires en themaproducten

U kunt bij ons terecht voor traditionele trouwaccessoires, zoals een ringkussen, maar wij verkopen ook themaproducten voor het trouwen. Denk hierbij aan accessoires met skeletten, Disney of Betty Boop. Naast een kussentje voor trouwringen en andere huwelijksaccessoires, vindt u bij ons geboorte- of doopbedankjes. Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op en bel naar 0495-470168. Koopt u een kussentje voor trouwringen en breekbare producten? Haal deze dan af bij ons in Budel, zodat alle artikelen heel blijven.

Pagina 1 van 2
Dit is een waarschuwing dat cookies worden toegestaan. Manage cookies