Trouwring kussens

✔ Voor 14 uur besteld, vandaag verzonden
✔ Enige in Europa met Disney huwelijks accessoires
✔ Groot aanbod uit eigen atelier

Wilt u een ringkussen kopen om uw ringen op te leggen tijdens het trouwen? Bij Huwelijks Accessoires heeft u volop keus uit verschillende kleuren en designs. Zo heeft u gegarandeerd een ringkussen dat bij uw locatie en het trouwen past. Laat uw zoon, dochter, neefje of nichtje uw ringen brengen op een van onze prachtige kussens.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk het aanbod hieronder of neem nu contact op!

Kies een prachtig ringkussen voor uw trouwen

U kunt uiteraard kiezen voor een van de witte ringkussens uit ons assortiment. Maar het is ook mogelijk om juist een opvallend ringkussen voor uw trouwen te kopen. Kies bijvoorbeeld voor turkoois of roze. Kiest u voor wit? Dan kunt u er ook voor kiezen om juist een andere accessoire te benadrukken door bijvoorbeeld een felgekleurde kousenband te bestellen. Of zorg ervoor dat u als bruid straalt en maak uw look compleet met een van onze prachtige tiara’s. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan accessoires, dus u vindt zeker wat u zoekt.

Ook voor de bijzondere bruiloft

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor traditionele trouwaccessoires, maar wij verkopen daarnaast ook thema artikelen in onze webshop. Denk hierbij aan accessoires met skeletten, Disney of Betty Boop. Zo kunt u de trouwaccessoires volledig op uw persoonlijke stijl aanpassen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0495-470168 of een e-mail te sturen naar [email protected].