Een ringkussen voor het trouwen, afgestemd op uw wensen

✔ Voor 14 uur besteld, vandaag verzonden
✔ Enige in Europa met Disney huwelijks accessoires
✔ Groot aanbod uit eigen atelier

Wilt u een ringkussen kopen om uw ringen op te leggen tijdens het trouwen? Bij Huwelijks Accessoires heeft u volop keuze uit verschillende kleuren en designs. Zo heeft u gegarandeerd een ringkussen dat bij uw wensen past. Laat uw ringen brengen door uw zoon, dochter, neefje of nichtje op een van onze prachtige kussens.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk het aanbod hieronder of neem nu contact op!

Kies een prachtig ringkussen voor uw trouwen

U heeft bij ons de keuze uit een ruim aanbod aan ringkussens. Ga bijvoorbeeld voor een traditioneel wit ringkussen voor het trouwen of kies juist voor een opvallende kleur met een mooi patroon. U kunt het kussen volledig afstemmen op de rest van de kleuren van uw bruiloft. Daarnaast kunt u ook de andere huwelijksaccessoires hierop afstemmen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie tiara en een bijpassende kousenband? Ook deze artikelen vindt u in onze webshop!

Bekijk ons aanbod aan trouwaccessoires en themaproducten

U kunt bij ons terecht voor traditionele trouwaccessoires, zoals een ringkussen, maar wij verkopen ook themaproducten voor het trouwen. Denk hierbij aan accessoires met skeletten, Disney of Betty Boop. Naast alle huwelijksaccessoires vindt u bij ons ook artikelen voor de geboorte of doop van een kind. Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0495-470168 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Pagina 1 van 2