Huwelijksbedankjes

✔ Voor 14 uur besteld, vandaag verzonden
✔ Enige in Europa met Disney huwelijks accessoires
✔ Groot aanbod uit eigen atelier

Huwelijks Accessoires is gespecialiseerd in het verzorgen van uw huwelijksbedankjes. Op een bruiloft is het gebruikelijk om de gasten bij vertrek bedankjes mee te geven als dank voor hun aanwezigheid. Dit kan een stukje taart zijn gevuld met snoepjes, zeepbloemen verpakt in een mooi organzazakje of leuke sleutelhangers.

Kies uit kant-en-klare en op maat gemaakte huwelijksbedankjes

In onze webshop vindt u allerlei kant-en-klare huwelijksbedankjes. Daarnaast leveren we bedankjes op maat. Bent u op zoek naar persoonlijke bedankjes die zowel bij u als bij de gasten van uw bruiloft passen? Dan slaagt u bij ons gegarandeerd! Aan de hand van uw wensen maken we huwelijksbedankjes die helemaal aansluiten bij uw bruiloft. We maken de bedankjes op bestelling en hebben een fabricagetijd van maximaal veertien dagen. Heeft u de bedankjes voor de gasten van uw bruiloft sneller nodig? Laat dit aan ons weten en wij vertellen u meer over de mogelijkheden. Naast bedankjes voor uw gasten, vindt u bij Huwelijks Accessoires nog veel meer artikelen voor uw bruiloft:

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk het aanbod hieronder of neem nu contact op!

Kunnen bedankjes geretourneerd worden?

Alle bedankjes voor de gasten van uw bruiloft worden op maat gemaakt of hebben een beperkte houdbaarheid. Daarom kunnen deze niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. Na een succesvolle betaling is de verkoop definitief. Om de stukprijs van onze huwelijksbedankjes zo goedkoop mogelijk aan te bieden, hebben wij in verband met de stijgende kosten van de onderdelen en arbeidskosten voor een minimum bestelhoeveelheid gekozen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Met onze unieke bedankjes verrast u de gasten op uw bruiloft. Wist u dat we daarnaast ook andere bedankjes aanbieden, zoals voor de geboorte en doop van een kind? Bekijk ons aanbod en maak uw keuze! Sommige bedankjes kunnen niet per post opgestuurd worden en dient u zelf af te halen bij ons in Budel. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0495-470168 of een e-mail te sturen naar [email protected]

Pagina 1 van 4