Huwelijksbedankjes

✔ Voor 14 uur besteld, vandaag verzonden
✔ Enige in Europa met Disney huwelijks accessoires
✔ Groot aanbod uit eigen atelier

Huwelijks Accessoires is gespecialiseerd in het verzorgen van uw huwelijksbedankjes. Op een bruiloft is het gebruikelijk om de gasten bij vertrek een klein geschenk mee te geven als dank voor hun aanwezigheid. De huwelijksbedankjes voor de gasten van uw bruiloft kunnen bijvoorbeeld bestaan uit een bedankje in de vorm van een stukje taart gevuld met snoepjes of bruidssuikers verpakt in een mooie tule of doosje.

Kies uit kant-en-klare en op maat gemaakte huwelijksbedankjes

Op onze website vindt u allerlei kant-en-klare huwelijksbedankjes, zoals bruidssuikers, sleutelhangers, kaarsjes in organza zakjes en nog veel meer. Daarnaast leveren we ook bedankjes op maat. Bent u op zoek naar persoonlijke bedankjes die zowel bij u als bij de gasten van uw bruiloft passen? Informeert u dan naar de mogelijkheden voor uw wensen. U kunt een bestelling plaatsen via onze website of informeren naar trouwbedankjes die meer aan uw persoonlijke wensen voldoen. Al onze huwelijksbedankjes worden kant-en-klaar op het afleveradres geleverd. U ontvangt van ons geen zelfbouwpakket. De huwelijksbedankjes worden op bestelling gemaakt en hebben een fabricagetijd van maximaal veertien dagen. Heeft u de bedankjes voor de gasten van uw bruiloft sneller nodig? Dat kan, maar dan kan de keus wat beperkter zijn. Neem gerust contact met ons op, want samen komen we er altijd uit. Naast bruidssuikers en bedankjes voor de gasten van uw bruiloft vindt u bij Huwelijks Accessoires nog veel meer voor de mooiste dag van uw leven, zoals:

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk het aanbod hieronder of neem nu contact op!

Kunnen bedankjes geretourneerd worden?

Alle bedankjes en bruidssuikers die u voor de gasten van uw bruiloft bestelt, worden op maat gemaakt of hebben een beperkte houdbaarheid. Daarom kunnen deze niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. Na een succesvolle betaling is de verkoop definitief. Om de stukprijs van onze bedankjes zo goedkoop mogelijk aan te bieden, hebben wij in verband met de stijgende kosten van de onderdelen en arbeidskosten helaas voor een minimum bestelhoeveelheid moeten kiezen.

Neem contact op voor meer informatie

Bedankjestaarten voor de bruidssuikers zijn kwetsbaar. Sommige bedankjestaarten moeten daarom zelf afgehaald worden. Wilt u weten of de bedankjestaart die u mooi vindt met de post verstuurd kan worden? Bel of mail ons, er is altijd een oplossing. U bereikt ons door te bellen naar 0495-470168 of een e-mail te sturen naar [email protected]

Pagina 1 van 4